En rolig kurs för dig och din fyrbente vän

Det är en spännande tid att skaffa valp, den kommer med ett stort ansvar. Man kan ju nästan säga att det är som att skaffa barn, förutom då att det är ett väldigt hårigt och fyrbent valp-barn.

Drömmen har gått i uppfyllelse – äntligen kommer ens första valp hem. Det görs noggranna planeringar inför dennes hemkomst. Snabbt märker man både hur underbart men faktiskt också jobbigt det kan vara med valp. Det räcker inte med att den behöver ens uppmärksamhet eller ögon nästan hela tiden, man måste även springa ut med den en gång i timmen. Trots det får man torka kiss och bajs minst tre gånger dagligen. Underbart med valp ja. Den lilla krabaten är som tur värd allt slit, numera får man sällskap på promenaderna längs gamla stan.

Vardagsträning i rätt tid

Allt blir så mycket trevligare och enklare om man går en valpkurs. Det är en rolig kurs för både dig och hunden. Tillsammans leker ni fram de olika grunderna som sitt, ligg, gå fint i koppel mm. Valpkursen är för alla, oavsett om man är ny hundägare eller inte. Snart kan du njuta på promenaderna tillsammans med din valp som går fint vid din sida. Med lite tur hittar ni en bästa vän på kursen som både du och valpen kan ha roligt med. Valparna har ett stadie där de är som mest lättlärda så att börja med kursen i den tiden är det bästa att göra. En rolig och lärorik kurs för dig och din valp. Mer om valpkurser här: karmahundcenter.se